• Home
 • Reguli de publicare a unei rețete

Reguli de publicare a unei rețete

Orice utilizator al site-ului bucatariadianei.com poate publica rețete culinare.


Toate rețete publicate de utilizatori vor fi verificate minuțios și dacă corespund cerințelor și regulilor site-ului vor fi publicate oficial pe site-ul bucatariadianei.com și pe rețetele de socializare(Facebook, OK, Twitter … +20 alte rețele).

Moderatorul are dreptul să aprobe sau să refuze orice rețetă fără a comenta decizia sa.

Regulile generale de publicare a unei rețete.

 1. Înainte de a publica orice tip de rețetă verificați pe site dacă deja nu există o asemenea rețetă. Nu se admin duplicate, chiar dacă rețeta va avea o nouă descrie sau fotografii noi. Chiar dacă ingredientele coincid, titlul rețetei coincide, însă diferă modul de preparare și rezultatul final – se consideră o rețetă nouă ce poate fi publicată.
 2. Orice rețetă publicată trebuie să fie personal preparată/testată de cel ce o postează. NU SE ADMIN COPY/PASTE DE PE ALTE SITE-URI DE REȚETE CULINARE.
 3. Rețete publicate trebuie să fie veridice și exacte(proporții exacte). “Folosim 2-3 kg de cartoafe” – NU SE ACCEPTĂ. Precizăm orice ingredient proporția exactă.
 4. Fotografiile adăugate trebuie să fie de calitate bune, fără careva inscripții, fără Watermark și fără ora și data fotografiei.
 5. Toate rețetele pot fi publicate doar în LIMBA ROMÂNĂ. Dacă nu cunoașteți bine limba română folosiți-vă de Google Translator. Verificați-vă greșelile gramaticale.
 6. Fiecare rețetă trebuie să conțină:
  • MINIM: 50 cuvinte în descriere, 3 etape/pași și cel puțin 3 fotografii.
  • MAXIM: 500 cuvinte în descriere, 10 etape/pași și cel mult 20 fotografii.
 7. Folosiți un limbaj adecvat, NU SE ACCEPTĂ cuvinte necenzurate, expresii/fraze cu nuanțe politice și religioase.
(Visited 34 times, 1 visits today)