Despre noi

Bună, sunt Diana și sunt pasionată de gătit!!!

Mai întâi de toate,  vrem sa va mulțumim ca ați intrat pe site-ul nostru!

 Aici eu public rețetele mele, dar vă aștept și pe voi să ne arătați dacă aveți o rețetă interesantă.

Noi, gospodinele ucidem timpul cu menajul, căci cînd ajungem să gătim tot universul pare o întreagă dilemă.

Mi-ar plăcea dacă una pentru alta am fi O SURSĂ DE INSPIRAȚIE.

Cu timpul am ajuns la concluzia ca din ingrediente simple, care de fapt le-am avut mai tot timpul sub mâină, se poate de gătit atât de divers… Oooo, dar noile descoperiri care au succes în bucătăria mea îmi dau încredere și tot vreau să experimentez.

Aș vrea să aveți încredere în voi atunci când deschideți ușa bucătăriei, fiindcă noi putem tot – putem face cu două mâini  zece lucruri, chiar foarte obosite. Pentru mine în bucătărie nu există rutină, există idei care încă nu au luat viață.

Eu “întorc” google-ul cu capul în jos, răsfoiesc cele mai vechi caiete de rețete a bunicii, ma uit cu ochii căscați cînd cineva povestește despre mâncare, privesc canale culinare, citesc cărți culinare și când îmi pare ca știu tot, totuna învăț ceva nou.

Eu niciodată nu am crezut că o să scriu despre asta pe un blog sau o să postez mâncarea pe care o mănânc, dar recunosc că îmi place:)

Deci, dacă e să generalizăm, în goana după timp, după un gust demult pierdut sau după o rețetă contemporană, noi răsfoim paginile web, așa că mi-am încercat norocul și mult sper că pot fi de ajutor cuiva.

Dar ce lucru măreț se face de unul singur!?

Vă îndemn să postați și voi din ale artei culinare, indiferent ce aveți: o rețetă, niște sfaturi sau comentarii ….

Să nu uităm nimeni nu e perfect, dar critica e constructivă:)

 

 

 

(Visited 44 times, 1 visits today)